Menu Vind een salon
  • Accueil
  • Wetlook – krullen vs. sluik

Wetlook – krullen vs. sluik

  • v/s
Who's going to be the trendier between straight and curly wet looks ?

Nog een klassieke Match The Look. Je hebt gekozen voor een wetlook, maar hoeveel volume mag die hebben? Glad en sluik of eerder coole krullen? Kies nu!

Sluik

De look: De wetlook is nu al een paar seizoenen niet van de catwalk weg te slaan, en deze look gaat voorlopig nergens heen! Sluik, achteruit gekamd haar is uitgegroeid tot een klassieker in de modewereld. Niet moeilijk, want deze stijl straalt pure cool uit en is lekker makkelijk te verkrijgen met een wetlookgel als van Tecni.ART.

Het kapsel: Voor deze look heb je de sluikste, gladste lokken nodig. Gebruik een glansshampoo en -conditioner zoals die uit de , voor glanzend, gezond haar dat er niet vettig uitziet!

Het oordeel van de redactie: Zo glad. Makkelijk maar elegant en pure catwalkcool!

Coole krullen

De look: Deze wetlook ziet er iets relaxter uit, 'surfer girl chic' zelfs. Golven geven de wetlook meteen iets fris en origineels.

Het kapsel: Breng L'Oréal Professionnels aan voor die wetlook die je er doet uitzien alsof je net een frisse duik in het zwembad hebt genomen. Kam je haar naar schuin naar achteren. Van nature uit geen golvende lokken? Geen nood! van Tecni.ART is de oplossing voor een fantastische textuur, dankzij zoutwater, voor een wet-'n-wild look!

Het oordeel van de redactie: De beachbabelook gaat nooit uit de mode, zelfs niet in december! Accentueer je blik met een smokey eye voor een zwoele avondlook, perfect voor feestjes!

Ga jij voor sluik of toon je je liever van je wildste kant?

—  Gerelateerde artikelen  —

Zo style je krullen - kort vs. lang

Wat is de beste manier om kort haar te stylen : in een bouncy lange bob met pony of lang, los vallend en lichtjes krullend? Breng je stem uit in de...

Zo style je krullen - kort vs. lang
2017 vs. 2018 – boxer braids vs. multi braids
2017 vs. 2018 – boxer braids vs. multi braids

Vuisten in de aanslag! Voor de match van vandaag worden we een beetje nostalgisch in de ring, met twee soorten kickboksvlechten: de trend van vorig...

Wetlook met gel vs. losse wafeltjeslokken

Het enige accessoire dat je nodig hebt met Oudejaarsavond is je haar! Je zorgen maken om je feestoutfit is overbodig: deze Oudejaarsavond steel jij...

Wetlook met gel vs. losse wafeltjeslokken
Naturlijke krullen: moeiteloos & relaxed vs. volumineus & veerkrachtig
Naturlijke krullen: moeiteloos & relaxed vs. volumineus & veerkrachtig

In de Match the Look van vandaag kies je hoe je natuurlijke krullen het best draagt: laid-back en golvend of met XXL-volume en veerkracht die nog...

Vind een L'Oréal Professionnel salon bij u in de buurt

Meest gelezen

Extreme Splash
Haarstyling
Ontdek meer
Beach Waves
Haarstyling
Ontdek meer
MYTHIC OIL
Haarverzorging
Ontdek meer