Menu Vind een salon
  • Accueil
  • The battle of the buns: de top knot vs. de lage messy bun

The battle of the buns: de top knot vs. de lage messy bun

  • v/s
De top knot vs. de lage messy bun

Buns in alle vormen en maten zijn enorm populair dit seizoen! Welke look wordt jouw kapsel bij uitstek voor al die ochtenden dat je een snelle maar stijlvolle oplossing nodig hebt? De top knot of de lage messy bun?

De top knot

 

Het kapsel: Deze bun is een makkelijk te personaliseren look. Vlecht je haar achteraan voor een speelse twist, laat een paar lokken los, ga voor volume... Zoveel opties, aan jou de keuze! De enige twee vuistregels voor een top knot: zorg dat je haar strak zit en maak je bun hoog. Hou rebelse lokken in toom met een serum als Absolut Repair Lipidium Serum of haarspray.

 

De look: De top knot past het best bij kledij met een hoge hals, zoals een rolkraag. De look verlengt je gezicht en trekt alle aandacht er naartoe, dus speel gerust met verschillende kleuren make-up, vooral felle lippenstift is een prima kandidaat.

 

Het oordeel van de redactie: Een top knot oogt minder streng dan een ballerinabun en is een makkelijke oplossing als je minder dan vijf minuten voor de spiegel hebt 's morgens. Het is een elegante stijl die er fancy of casual uit kan zien, ideaal voor elke gelegenheid.

 

De lage messy bun

 

De haarstijl: Heel wat buns hebben een nogal serieuze vibe, aangezien ze er normaal gezien 'perfect' moeten uitzien. De messy bun, en dan vooral de lage messy bun, is een prachtig alternatief om die serieuze vibe te counteren. Het past perfect bij elk haartype, en zelfs als je je haar al even niet gewassen hebt, ziet het er goed uit! Laat een paar lokken los, en als je graag wat meer volume hebt, ga dan voor een textuurspray als Next Day Hair van L'Oréal Professionnel.

 

De look: Een chique jurk met een lage rug is de perfecte aanvulling bij een lage messy bun als je er wat fancy uit wil zien. Een leren jasje en nude lippenstift geven je een eerder casual touch.

 

Het oordeel van de redactie: Dit kapsel is een snelle oplossing die van 's morgens tot 's avonds blijft zitten. Je kan er zelfs mee naar de gym om erna in een café of in een koffiebar te belanden met vrienden. Een echt passe-partoutkapsel!

—  Gerelateerde artikelen  —

De perfecte top knot in 3 stappen

De top knot is een stijlvol knotje dat deze Herfst/Winter 2016 helemaal hot is. Dit zijn Hair Trend News' tips voor een geslaagde top knot.

De perfecte top knot in 3 stappen
De ballerinabun vs. de gevlochten top knot
De ballerinabun vs. de gevlochten top knot

De klassieke ballerinabun is een van de meest prominente haartrends deze winter. Ideaal voor op kantoor en toch elegant genoeg voor een avondje...

How low can you go? Lage, losse paardenstaart vs. lage, nette paardenstaart

In de Match the Look van vandaag draait het allemaal om lage paardenstaarten. Welke verkies jij? Een relaxte lage paardenstaart over één schouder...

How low can you go? Lage, losse paardenstaart vs. lage, nette paardenstaart
Paardenstaart + knot = kapseltopper
Paardenstaart + knot = kapseltopper

Is het een paardenstaart? Een knot? Het is beiden, geen van beiden en het is zoveel meer. Volgens ons wordt deze combo van een klassieke...

Vind een L'Oréal Professionnel salon bij u in de buurt

Meest gelezen