Menu Vind een salon
  • Accueil
  • Terug naar school: 5 makkelijke manieren om je paardenstaart te pimpen

Terug naar school: 5 makkelijke manieren om je paardenstaart te pimpen

Tijd om naar de schoolbanken terug te keren, en welk kapsel is daar meer voor geschikt dan de klassieke paardenstaart – maar dan met een twist? Ingevlochten, kruiselings versierd of omwikkeld: wij hebben ze op een rijtje gezet.

Ingevlochten

Praktisch maar toch elegant: door deze doodgewone paardenstaart in te vlechten krijgt je look meteen een zeker je-ne-sais-quoi dat je vanaf dag één op een goed blaadje doet staan bij je leerkracht. Een prachtige, moeiteloze, maar maximaal doeltreffend kapsel dat je meteen die model-off-dutylook geeft, in welke klas je ook zit.

Kruiselings versierd

Of het nu overdag of 's avonds is, met deze look is alle aandacht op jou gericht, voor alle juiste redenen. Dit kapsel is makkelijk te maken, maar geeft je paardenstaart meteen een onverwachte twist. Wikkel je favoriete lint om je paardenstaart in het patroon dat jij wil. Knoop de uiteinden tot een fijn strikje voor een tien op tien. Hou op z'n plaats met een paar doorzichtige elastiekjes onder het lint en werk af met een beetje voor een natuurlijk ogend kapsel dat toch lang blijft zitten.

Strak omwikkeld

Het is moeilijk om niet dol te zijn op de omwikkelde paardenstaart. Zo eenvoudig maar zo doeltreffend. Kies een lange haarwrap en wikkel hem om je start. Voel je je geïnspireerd om voor blond te kiezen? Vraag je L'Oréal Professionnel-colorist naar , een semi-permanente kleurspoeling zonder ammoniak voor een mooie ton sur ton kleur.

Met bandana

Dit is een simpele manier om je paardenstaart een urban vibe en een flinke dosis attitude te geven. Hou je staart relaxed en golvend. Wikkel er een bandana rond en knoop hem nonchalant vast voor een authentieke, originele look waarmee je perfect naar de schoolbanken kunt terugkeren!

Twee keer vastgemaakt

Wat is er niet leuk aan deze paardenstaart? Doodeenvoudig, maar de strakke twist met een zwart elastiekje geeft het extra pit. Maak een eerste staart hoog op je hoofd en maak dan een tweede, iets lager. Zo krijg je een paardenstaart in twee niveaus vol textuur. Overtuig een vriendin om hetzelfde te doen voor extra impact. Verzorg je haar met voor de beste resultaten.

—  Gerelateerde artikelen  —

2017, it's a wrap: omwikkel je paardenstaart met stijl

Keer 2017 de rug toe en luid het nieuwe jaar in te luiden met een opvallende variant van de klassieke paardenstaart. Maak in 2018 een...

2017, it's a wrap: omwikkel je paardenstaart met stijl
How low can you go? Lage, losse paardenstaart vs. lage, nette paardenstaart
How low can you go? Lage, losse paardenstaart vs. lage, nette paardenstaart

In de Match the Look van vandaag draait het allemaal om lage paardenstaarten. Welke verkies jij? Een relaxte lage paardenstaart over één schouder...

Paardenstaart + knot = kapseltopper

Is het een paardenstaart? Een knot? Het is beiden, geen van beiden en het is zoveel meer. Volgens ons wordt deze combo van een klassieke...

Paardenstaart + knot = kapseltopper
Match the Look - Klassieke schoolkapsels: vlechten vs. paardenstaart
Match the Look - Klassieke schoolkapsels: vlechten vs. paardenstaart

Het is weer die tijd van het jaar... Weg met je coole zomerlook, tijd voor braaf opletten op school. Zelfs volwassenen raken dat...

Vind een L'Oréal Professionnel salon bij u in de buurt

Meest gelezen

Infinium
Haarstyling
Ontdek meer
Dia Light
Haarkleur
Ontdek meer
Double Serum
Haarverzorging
Ontdek meer