Menu Vind een salon
  • Accueil
  • Style My Hair: de 3D-app waarmee je 'n andere haarkleur en look kunt uitproberen

Style My Hair: de 3D-app waarmee je 'n andere haarkleur en look kunt uitproberen

Ooit al benieuwd geweest naar hoe je eruit zou zien met groen haar? Of misschien overweeg je wel een blonde of herfstig rode haarkleur? Nu kan je verschillende haarkleuren in realtime uitproberen dankzij de L'Oréal Professionnel 3D-haarmake-overapp Style My Hair!

Revolutionaire technologie

Met deze app kan je een haast onbeperkt aantal haarkleuren 'uittesten' met behulp van augmented reality, van elegant kastanjebruin tot opvallend donkerpaars. Piekeren over hoe je zou staan met een nieuw kleurtje is niet langer nodig, want met de Style My Hair-app weet je perfect wat je kunt verwachten en kun je zelfs kleuren ontdekken waar je nooit eerder aan gedacht had...

Deze ongelooflijk realistische ervaring maakt gebruik van de allernieuwste technologie van Modiface, gebaseerd op artificiële intelligentie, exclusief voor L'Oréal Professionnel. Deze revolutionaire 3D-technologie is het resultaat van tien jaar onderzoek in haar- en gezichtssimulatie. Elk haartje wordt apart getrackt voor de meest realistische simulaties op alle haartypes en -structuren.

Haal meer uit je salonervaring

De Style My Hair-app kan in 79 landen gedownload worden in de App-store en zal binnenkort beschikbaar zijn in de Play-store voor Android. Bovendien wordt de Style My Hair-app ook als dienst aangeboden in salons. Daardoor kunnen hairstylists hun klanten een diepgaande consultatie aanbieden om zo de perfecte kleur te vinden en uit te proberen. Het resultaat: de klanten voelen zich zelfverzekerd en mooi nog voor ze hun nieuwe haarkleur daadwerkelijk hebben.

Marion Brunet, International General Manager van L'Oréal Professionnel, legt uit: "Artificiële intelligentie met haarkleur is een geweldige kans voor L'Oréal Professionnel, aangezien we daarmee personaliseren een niveau hoger kunnen tillen. Style My Hair geeft nu elke gebruiker erg realistische resultaten in realtime, iets wat de beleving van een haardiagnose stellen in salons totaal zal veranderen."

Download Style My Hair, of vraag ernaar bij je hairstylist en sla aan het experimenteren met haarkleur – nu is er niets wat je nog tegenhoudt!

 

—  Gerelateerde artikelen  —

L'Oréal Professionnels exclusieve Style My Hair-launch: wij waren erbij!

Een doordeweekse kille, grijze winterdag, zoals in Parijs wel vaker voorkomt. Cameramannen, influencers en journalisten staan buiten in de rij, in...

L'Oréal Professionnels exclusieve Style My Hair-launch: wij waren erbij!
Hair Fashion Night 2018: stap mee in hét haarevent van het jaar!
Hair Fashion Night 2018: stap mee in hét haarevent van het jaar!

Op donderdag 7 juni 2018 vond in Amsterdam L'Oréal Professionnel's grootste VIP evenement van het jaar plaats.

Love is in the hair... Zeg het met roze deze Valentijn

Liefde is werkelijk overal! Maak in februari een statement met een roze haarkleur en zet alles op alles voor je valentijnslook.

Love is in the hair... Zeg het met roze deze Valentijn
Pumpkin spice hair: Halloweens hotste trend
Pumpkin spice hair: Halloweens hotste trend

De herfst is aangebroken, dus het is tijd voor warmte en gezelligheid. Koperbruin bijvoorbeeld: van haardvuur tot pumpkin spice lattes. Hoog tijd...

Vind een L'Oréal Professionnel salon bij u in de buurt

Meest gelezen