Menu Vind een salon
  • Accueil
  • Ninetieskapsels om nu uit te proberen!

Ninetieskapsels om nu uit te proberen!

2020 is al in zicht, maar ninetieskapsels waren nog nooit zo trendy als nu!

Golvend haar met zijscheiding

Denk aan Cindy Crawford of Drew Barrymore voor ze voor een kort kopje ging: warrig, over één schouder gedrapeerd golvend haar was alomtegenwoordig in de nineties. Anno 2017 blijft het kapsel trouw aan zijn nineties-roots, maar het is verzorgder en heeft meer glans. Zo komen een ombré, balayage of zelfs draping veel beter tot hun recht.

Gebruik de van de Tecni.Art-lijn om je haar in vorm te brengen en een oppepper te geven: dit product geeft je haar glossy Hollywood-glamour waardoor alle blikken op jou gericht zullen zijn!

Fijne, dunne vlechtjes

Een fijn vlechtje heb je niet per se nodig in je kapsel, maar het is een leuk accent dat je een zekere 'je-ne-sais-quoi'-uitstraling verleent... Van textuur tot een speelse toets en/of hippievibe. Fijne vlechtjes zijn een koud kunstje en een uitstekende optie voor wie in de zomer graag losse haartjes uit het gezicht houdt. Wanneer je ze bovendien ontwart, blijft misschien wel een ander ninetiescultkapsel over: wafeltjeshaar!

Vermijd knopen en beschadigd haar door je lokken te wassen met een shampoo en conditioner uit de die beschermt tegen broos, afbrekend haar.

Knotjes in het kwadraat

Wil je nog meer bewijs dat ninetieskapsels terug in zijn? Look no more: deze bantu-knotjes zijn het ultieme bewijs. Tussen de verschillende defilés konden we er al modellen mee spotten, maar wij nemen ze van de catwalk mee naar de echte wereld.

Of je nu kiest voor een overdaad aan knotjes of een subtiel handjevol, deze look kan je makkelijk thuis maken. Verdeel je haar in zoveel partijen als je zelf wil en wikkel elke partij om zichzelf tot het van nature uit krult in een knotje. Maak vast met een elastiekje en zorgt ervoor dat alles op zijn plaats blijft zitten met een beetje , dé haarlak waar pro's dol op ziijn!

—  Gerelateerde artikelen  —

3 nieuwe mannenlooks om eens te proberen

Mannen, goed nieuws: in 2018 kan je jouw natuurlijke look gewoon omarmen, of je nu korte krullen, een halflange shag of een lange hippielook rockt....

3 nieuwe mannenlooks om eens te proberen
3 mannenkapsels om deze winter uit te proberen
3 mannenkapsels om deze winter uit te proberen

Mannenkapsels worden steeds gevarieerder. Dit zijn drie van onze meest recente favorieten van de catwalk, die hun inspiratie vonden in de tinten...

Vind een L'Oréal Professionnel salon bij u in de buurt

Meest gelezen

Siren Waves
Haarstyling
Ontdek meer
shampoo for damaged hair
Haarverzorging
Ontdek meer
Infinium
Haarstyling
Ontdek meer