Menu Vind een salon
  • Accueil
  • L'Oréal Professionnels exclusieve Style My Hair-launch: wij waren erbij!

L'Oréal Professionnels exclusieve Style My Hair-launch: wij waren erbij!

Een doordeweekse kille, grijze winterdag, zoals in Parijs wel vaker voorkomt. Cameramannen, influencers en journalisten staan buiten in de rij, in een kasseistraatje in het trendy tweede arrondissement, geduldig te wachten tot ze binnen mogen.

Binnen vullen gasten van over de hele wereld geleidelijk aan de elegante ruimte, die gonst van het gebabbel. Op de strakke tafels staan tablets, klaar om ontdekt te worden en een persoonlijke demonstratie te geven.

De lancering van een revolutionaire app!

Hair Trend News was uitgenodigd op de exclusieve voorstelling van L'Oréal Professionnels nieuwe, verbeterde Style My Hair-app, waarmee je nu ook op een realistische manier verschillende haarkleuren kunt uitproberen, dankzij de innovatieve 3D Augmented Reality make-overtechnologie.

Marion Brunet, International General Manager bij L'Oréal Professionnel stelt zichzelf glimlachend voor en zet zo het "revolutionaire" deel van deze lancering in, en legt uit waarom het echt een "gamechanger voor de hele professionele beautysector" is. Style My Hair heeft al hun verwachtingen overtroffen.

Daarna geeft ze het woord aan Lubomira Rochet, de Frans-Bulgaarse Chief Digital Officer bij L'Oréal en Parham Aarabi, CEO van Modiface. Beiden zijn echt warm, verwelkomend en extreem blij om hun enthousiasme met ons te delen.

Style My Hair-app in 3D: een wereldwijd evenement


Rochet praat enthousiast over haar "prachtige product" dat ongetwijfeld "klanten naar de juiste haarkleur en het juiste merk zal leiden" door "de salonervaring te personaliseren". Ze is er zeker van dat dit zal aanzetten tot een boeiende conversatie tussen klant en haarexpert, en deze relatie sterker zal maken, om zo de zoektocht van de klant naar het perfecte haar te versnellen. "We willen echt een service aanbieden", concludeert ze.

Aarabi praat over de fikse bijdrage van Modiface, meer specifiek over de tien jaar aan ontwikkeling en training van het gepatenteerde Hybrid neurale netwerk van de app. Met z'n extreem krachtige vermogen om alle haartexturen tot op elk individueel haartje te herkennen, is het een "technologisch hoogstandje gebaseerd op realisme, nauwkeurigheid en geloofwaardigheid", stelt hij trots.

Dé vraag die op ieders lippen brandt: Is de ontwikkeling van Style My Hair dan eindelijk voltooid? "Wij geloven niet dat een tech ooit af is", zegt Arabi, waarop het publiek lacht. Dit is nog maar het begin van een nieuw tijdperk waarin de beautysector en technologie hand in hand gaan.

We konden niet enthousiaster zijn over de eindeloze mogelijkheden dat het succes van Style My Hair creëert voor de toekomst!

Download de Style My Hair-app hier.

—  Gerelateerde artikelen  —

Style My Hair: de 3D-app waarmee je 'n andere haarkleur en look kunt uitproberen

Ooit al benieuwd geweest naar hoe je eruit zou zien met groen haar? Of misschien overweeg je wel een blonde of herfstig rode haarkleur? Nu kan je...

Style My Hair: de 3D-app waarmee je 'n andere haarkleur en look kunt uitproberen
Hair Fashion Night 2018: stap mee in hét haarevent van het jaar!
Hair Fashion Night 2018: stap mee in hét haarevent van het jaar!

Op donderdag 7 juni 2018 vond in Amsterdam L'Oréal Professionnel's grootste VIP evenement van het jaar plaats.

Love is in the hair... Zeg het met roze deze Valentijn

Liefde is werkelijk overal! Maak in februari een statement met een roze haarkleur en zet alles op alles voor je valentijnslook.

Love is in the hair... Zeg het met roze deze Valentijn
Pumpkin spice hair: Halloweens hotste trend
Pumpkin spice hair: Halloweens hotste trend

De herfst is aangebroken, dus het is tijd voor warmte en gezelligheid. Koperbruin bijvoorbeeld: van haardvuur tot pumpkin spice lattes. Hoog tijd...

Vind een L'Oréal Professionnel salon bij u in de buurt

Meest gelezen