Menu Vind een salon
  • Accueil
  • Hoe draag je een rechte pony ?

Hoe draag je een rechte pony ?

Bloei de lente in met een look waarmee je zeker niet op een kamerplantje lijkt ! Hier zijn vier voorbeelden van hoe je een gewaagde pony kunt dragen en de beste producten om je blikvangende haar-look in volle bloei te houden.

Gladde & glanzende wenkbrouw-pony

Die met oog voor detail zal de delicate curves van deze pony liefhebben, ze passeren juist boven de wenkbrouwen om het gezicht in te kaderen en de jukbeenderen in de belangstelling te zetten. Om een reflecterende, maar niet vette, glans te creëeren gebruik glimmer bevorderende haarverzorging zoals Pro-Keratin Liss Unlimited collection by Serie Expert, die bevat niet enkel shampoo & conditioner, maar ook een haarmasker, dubbele serum en een verzachtende crème.

Korte en verrassende pony's

Je wil niet constant naar de kapper om je pony bij te knippen ? Waarom dan niet voor een superkorte gaan en verwerk hem tot een sjieke & scherpe micro-pony, gespot bij veel bekendheden in 2018! Hou de rest van je haar luchtig en licht golvend voor een casual finish, maar houdt ze onder controle met spuitje Infinium Pure Hairspray.

Breng de "coupe-au-bol" terug : lage pony

De "coupe au bol" is terug, maar is niet meer enkel voor de pre-tieners uit de jaren 90. Het ziet er nu het beste uit wanneer gedragen met een gedurfde platinum schijn! En niet enkel dat, waarom maak je je look niet ultra modern met een urban textuur finish? Gebruik de Morning After Dust droge shampoo door Tecni.ART, deze helpt voor meer volume en textuur, verfrist je haar en geeft het een delicaat parfum.

Recht en gevederd.. is het mogelijk ?

Ja hoor ! Om de effecten van dunne stijle pony's te verzachten, vraag je stylist om je frou lichtjes veerig te maken. Nu je daar zit kan je misschien ineens vragen om deze finishing tough op heel je haar toe te passen, zodat je look compleet is. We houden speciaal van dit effect op multidimensioneel blonde schaduwen : beige blond met beetjes aardbij-schijn, om het geheel op te warmen.

—  Gerelateerde artikelen  —

De lange bob: in laagjes vs. rechte pony

In de Match the Look van vandaag nemen twee van onze favoriete lange bobs het tegen elkaar op: een mooie laagjeslob vs. een retrolob met recht...

De lange bob: in laagjes vs. rechte pony
Tamme Wortels – Hoe draag je ze?
Tamme Wortels – Hoe draag je ze?

Eindelijk tamme aanzet? Hier advies van hoe ze te dragen – openlijk en trots!

Zo draag je baby bangs als volwassene

Pony's zijn waar iedereen het over heeft. Of het nu gaat om baby bangs of om een lange, sluike versie, tijd om je voorhoofd te bedekken – maar...

Zo draag je baby bangs als volwassene
Got bangs? 4 manieren om deze winter je pony te stylen
Got bangs? 4 manieren om deze winter je pony te stylen

Geef je haar wat pit met een pony in alle vormen en maten! Pony's zijn perfect voor een coole winterlook en gaan je gezicht mooi omkransen....

Vind een L'Oréal Professionnel salon bij u in de buurt

Meest gelezen