Menu Vind een salon
  • Accueil
  • Hair Fashion Night 2018: stap mee in hét haarevent van het jaar!

Hair Fashion Night 2018: stap mee in hét haarevent van het jaar!

De afterparty De afterparty De afterparty De afterparty
  • 01
  • 02
  • 03
  • 04

Op donderdag 7 juni 2018 vond in Amsterdam L'Oréal Professionnel's grootste VIP evenement van het jaar plaats.

Tijdens Hair Fashion Night hebben meer dan 250 genodigden genoten van een kleurrijke avond in de Aquariumzaal. Daarnaast werden in samenwerking met L'OFFICIEL de Hair Icon Awards uitgereikt, toonde fashion designer Johannes Offerhaus en Chef de Cabine Tim Kruik hun prachtige creaties en sloten DJ's The Sweetbeats en Kris Kross Amsterdam de afterparty af.

 

De winnaars

 

De VIP avond werd feestelijk geopend met de uitreiking van de Hair Icon Awards 2018 in samenwerking met L'OFFICIEL. Een vakkundige jury, bestaande uit beauty expert Céline Bernaerts, L'OFFICIEL executive editor Paulijn van der Pot, Dyson's Marie Pauline Otten en Brand Communications Manager Anne-Kaisa Faber reikten de awards uit voor de categoriën Hair Style, Hair Coupe en Hair Color. Daarnaast werd de L'OFFICIEL publieksprijs uitgereikt, stemmen kon via www.lofficiel.nl.

 

De show

 

Na de uitreiking van de Hair Icon Awards toonde upcoming fashion designer Johannes Offerhaus en Chef de Cabine Tim Kruik hun schitterende creaties. Genodigden werden uitgenodigd om tussen de toonaagevende mechanische creaties in de Aquariumzaal te lopen. Johannes Offerhaus: "Mijn werk is een groot onderzoek naar vorm en beweging waarbij draagbare kleding voor mij niet het enige eindproduct hoeft te zijn".

 

Geheel in lijn met de collectie van Johannes en de nieuwste lancering van L'Oréal Professionnel, Colorful Hair Flash Pro Hair Makeup, verzorgde Chef de Cabine en Hair Director Tim Kruik de modellen van schitterende haarcreaties. Tim Kruik streefde naar haarlooks met een kleurrijke en gladde textuur die perfect complementeerden aan de ontwerpen van Johannes Offerhaus. Tim Kruik en Johannes Offerhaus showden met hun creaties de creatieve samensmelting tussen fashion en haar.

 

De afterparty

 

DJ duo The Sweethearts en Kris Kross Amsterdam verzorgde de avond van de laatste tunes. Gedurende de avond kon iedereen plaatsnemen in de Color Bar, waar Star Colorists de looks van genodigden voor een avond transformeerde met Colorful Hair Flash Pro Hair Make-up, dat uitspoelt na één wasbeurt. Styling van deze avond kwam tot stand met behulp van de limited edition Tecni.Art lijn, ontworpen door Engelse Artist Stuart Semple. Aan het einde van de avond kregen genodigden een sneak peak voor de nieuwste L'Oréal Professionnel lancering: Source Essentielle.

 

De mini docu serie

 

Neem nu een exclusief kijkje achter de schermen in de driedelige mini docu serie en laat jezelf onderdompelen in de creatieve en kleurrijke wereld van Hair Fashion Night 2018.

 

Video 1, Video 2, Video 3

—  Gerelateerde artikelen  —

Hair Fashion Night: Ontdek welk SS2017-kapsel bij je past

Een nieuw seizoen = een nieuw kapsel. Laat je inspireren tijdens Hair Fashion Night en probeer je eigen trendsetterlook. Hier alvast een aantal...

Hair Fashion Night: Ontdek welk SS2017-kapsel bij je past
Fashion Week: 4 makkelijke kapsels voor lang haar waar iedereen mee staat
Fashion Week: 4 makkelijke kapsels voor lang haar waar iedereen mee staat

Fashion Week draait niet enkel om kleren ... Het is ook een geweldige inspiratiebron voor kapsels, en niet enkel voor extravagante, gewaagde looks....

Love is in the hair... Zeg het met roze deze Valentijn

Liefde is werkelijk overal! Maak in februari een statement met een roze haarkleur en zet alles op alles voor je valentijnslook.

Love is in the hair... Zeg het met roze deze Valentijn
L'Oréal Professionnels exclusieve Style My Hair-launch: wij waren erbij!
L'Oréal Professionnels exclusieve Style My Hair-launch: wij waren erbij!

Een doordeweekse kille, grijze winterdag, zoals in Parijs wel vaker voorkomt. Cameramannen, influencers en journalisten staan buiten in de rij, in...

Vind een L'Oréal Professionnel salon bij u in de buurt

Meest gelezen