Menu Vind een salon
  • Accueil
  • Hailey Baldwin: stijlkoningin en haaricoon

Hailey Baldwin: stijlkoningin en haaricoon

Hailey Baldwin, ons nieuwe haaridool wat spelen met kleur en kapsels betreft!

Het Amerikaanse model Hailey Baldwin staat bekend om haar gedurfde urban chic stijl, of het nu gaat om haar make-up, kapsel of kleren. De ene dag spot je haar in een leren jasje, comfy sweater en sneakers, de andere dag is ze een onverschrokken fashionista in hotpants of een strakke, met kraaltjes bezette bodycon-jurk. Maar ook haar vele verschillende kapsels en haarkleuren houden we nauwlettend in de gaten: Stephen Baldwins oogverblindende protegé weet duidelijk dat het juiste kapsel een look kan maken of kraken.

Leer Hailey kennen!

Met meer dan 8 miljoen volgers op Instagram heeft Hailey wereldwijd een trouwe fanbase. Maar dit zijn een paar leuke weetjes over het topmodel die zelfs haar trouwste fans misschien niet weten. Of toch?

Haar favoriete haarkleur is blond: Amper een verrassing, maar Hailey bevestigt dat haar signature blonde lokken haar go-to-kleur zijn.: "Blond doet me denken aan de haarkleur die ik als kind had. Het staat voor onschuld en oprechtheid. Ik vraag vaak aan mijn kapper om mijn haar blond te verven."

Ze gebruikt haarproducten verrijkt met oliën om haar lokken glanzend te houden: "Ik kan onmogelijk zonder Mythic Oil Crème Universelle, die heerlijk naar argan- en amandelolie ruikt. Ik gebruik het om mijn haar na een shoot te verwennen, of als een haarcrème vóór het stylen."

Hailey is een kameleon als het op haarkleur aankomt: "Geweldig hoe zoiets simpels als je haarkleur echt alles kan veranderen. Ik voel me er totaal anders door."

Haarfocus: Glanzende, gestructureerde golven

Laten we deze fotoshoot, die Haileys zwoele, moderne kant toont, even van naderbij bekijken. We zijn dol op de gezonde, lichtjes warrige blonde golven die tot net onder haar schouders komen.

De middenscheiding houdt haar look gesofisticeerd, en dat beetje bruine uitgroei tonen Hayleys vrolijke, relaxte kantje. Een kapsel dat perfect van dag- naar avondlook kan gaan: een klein beetje beach waves-spray geeft je haar dat tikkeltje structuur die meteen zorgt voor een uitgaanslook.

—  Gerelateerde artikelen  —

3 Hailey Baldwin-rodeloperlooks die gewoon Valentijn schreeuwen

Romantisch, sensueel, verleidelijk... Hailey Baldwin weet maar al te goed hoe ze met haar kapsel een statement kan maken. Wij verzamelden een...

3 Hailey Baldwin-rodeloperlooks die gewoon Valentijn schreeuwen
Dit verzorgingsproduct heeft Hailey Baldwins haar gered!
Dit verzorgingsproduct heeft Hailey Baldwins haar gered!

Een internationaal succesvol model zijn: het is heus niet allemaal er oogverblindende looks en glamoureuze evenementen wat de klok slaat. Je haar...

Vind een L'Oréal Professionnel salon bij u in de buurt

Meest gelezen