Menu Vind een salon
  • Accueil
  • Girls' squad haircut: yay or nay?

Girls' squad haircut: yay or nay?

Dol zijn op jouw girls squad is één ding, maar moet je #squadgoal daarom ook matchy-matchy kapsels hebben? Ga je voor een groepsmake-over of doe je lekker je eigen ding?

Girls Squad-kapsel - Hot

Vind je dat jouw #squad iets nodig heeft dat jullie allemaal verbindt? Waarom geen gezamenlijk kapsel? Ga voor iets eenvoudigs als een lage paardenstaart, iets wat je makkelijk goed kunt maken en past bij elke soort haar, of til je girls squad een niveau hoger met iets complexers als een middle parting braided fishtail! Zo maken jullie gegarandeerd indruk. Nog één ding: gaan jullie voor #squadhair? Neem het dan vooral ook met een korrel zout en neem jezelf niet al te serieus.

Girls Squad-kapsel - Not

Voor wie spontaan steigert bij de gedachte aan een #squadkapsel – vooral geen paardenstaartgrapje intended – is het hoofdargument tegen een dat het 'één voor allen, allen voor één'-motto niet per se van toepassing hoeft te zijn op jouw kapsel. Vandaag is niets immers trendyer dan eigenheid. We willen boven de massa uitsteken, niet met de kudde meelopen, toch? Jouw stijl, look en kapsel zouden moeten tonen wie jij bent en jouw persoonlijke smaak uitdrukken: je keuzes, persoonlijkheid en ziel weerspiegelen. En dat geldt ook voor de meisjes in jouw kliekje. Omarm jouw team, maar blijf trouw aan je eigen look en kies wat het best bij jou past op basis van de lengte, kleur en ondertoon van je haar.

Niet zeker wat te kiezen dit seizoen? Maak een afspraak bij jouw L'Oréal Professionnel-haarexpert, die jou zal helpen kiezen, #squad of geen squad!

Vind een L'Oréal Professionnel salon bij u in de buurt

Meest gelezen