Menu Vind een salon
  • Accueil
  • De warrige knot: een rock n'roll knotje

De warrige knot: een rock n'roll knotje

Wie zegt dat een knotje altijd onberispelijk moet zijn? De warrige knot is niet altijd een stay-at-home kapsel.. Het is een it-stijl op zich, zelfs op de meest prestigieuze catwalks van de modewereld!

Een knotje dat je geen hoofdpijn geeft

De opzettelijk warrige trend is niet alleen bedoeld voor los haar. Je hoeft niet per se een lange bob op de schouders te laten hangen voor een warrig effect. Voor een rock 'n' roll look met een mooie lange nek en zonder losse lokken in je gezicht kiezen wij voor een warrige knot. Voor een verfijnde en laidback attitude!

Een knot die het silhouet verlengt

De warrige knot is geschikt voor alle haartypes, zo wild en volumineus als jij het maar wilt hebben. Volgens L'Oréal Professionnel haarstylist Delphine Courteille is deze look echter niet zozeer geschikt voor vrouwen met een langwerpig gezicht. De stijl verlengt op een natuurlijke wijze zowel de nek als de vorm van je gezicht verlengt. Een warrige knot zou dit effect dus kunnen overdrijven.

Het draait niet alleen om touperen...

Voor een stijlvol warrig knotje is het nodig om een toupeer-expert in te schakelen, maar dat is niet alles. Delphine Courtelle heeft nog extra tip voor deze rebelse knot: "Als de knot eenmaal is vastgezet op zijn plaats, föhn ik het haar snel droog op een koude stand, zodat er meer volume ontstaat en het haar een tandje warriger gemaakt kan worden."

—  Gerelateerde artikelen  —

The battle of the buns: de top knot vs. de lage messy bun

Buns in alle vormen en maten zijn enorm populair dit seizoen! Welke look wordt jouw kapsel bij uitstek voor al die ochtenden dat je een snelle maar...

The battle of the buns: de top knot vs. de lage messy bun

Vind een L'Oréal Professionnel salon bij u in de buurt

Meest gelezen