Menu Vind een salon
  • Accueil
  • De haarspeld is terug! Gepolijst en samen gestoken haar in 30sec

De haarspeld is terug! Gepolijst en samen gestoken haar in 30sec

Accessoires zijn altijd een goed idee, vooral de klassieke haarspeld. Niets is zo leuk als er netjes en verfijnd uit te zien in 30 seconden.

Klassieke schuiver

Wij houden van een gewone klassieke schuiver. Zie hoe het mondaine elegantie aanvult, gepaard gaand met een fluffy jas en een jeans. Of je nu in Copenhagen, Londen, New York of Parijs zit, de klassieke schuiver is altijd een veilige zet.

Top styling tip:
Doe je schuiver in en voeg een spuitje L'Oréal Professionnel's Infinium Pure laque toe – het is hypoallergeen, geurloos en geeft stevige houvast, hij zal zelfs de meest onbetrouwbare laque haters overtuigen.

De funky clip

Klassiek is goed maar we houden ook wel van wat grilligs. Of je nu gaat voor iets met bloemen of blinkend, funky clips zijn terug in. De clip met een boodschap is scherper en moediger dan de gewone schuiver, dus draag in je haar wat je hart je zegt. Zo gemakkelijk erin te krijgen, het veranderd een eenvoudige look in seconden en je hebt resultaat!


Top styling tip: Speld je haar een beetje lager vast, juist boven het oor, het geeft een iets relaxtere vibe.

Dubbele barrette

Zo geweldig, deze fashionistas gingen voor twee! Preetma Singh van Nordstrum en Candace Marie van Barneys weten wel iets van de dubbele barrette trend. Gepaard met een statement zonnebril en gedurfde stijlen – het is duidelijk hipper van het twee keer te doen. Het gaat hier niet om de houvast, maar eerder de look. Dus ook al doet één schuiver de job, schuif er toch maar een tweede in voor de show.

Top styling tip: Als je voor dubbel gaat, wees dan niet verlegen voor de rest van je look – van zonnebril tot afro coupe of leuke kleuren, het is voor de durvers !

Tags Kapsel

—  Gerelateerde artikelen  —

Haar chokers: All-in!

Een andere terugkomer uit de jaren 90 is de "choker", terug maar niet zoals je hem gekend hebt! Ditmaal gaat hij spelen met je haar......

Haar chokers: All-in!
Gala queen haar: bescheiden of hoog-onderhoud?
Gala queen haar: bescheiden of hoog-onderhoud?

De battle tussen de tiener queens! Wie wint deze keer het hogeschool gala Match the look?

Denk volumineus: verbazingwekkend levendig haar!

Als je dacht dat volumineus haar enkel goed was voor in Jersey, dan had je het fout. The 80ies zijn terug en daarmee ook het "working...

Denk volumineus: verbazingwekkend levendig haar!
Pastel haar: roze of blauw?
Pastel haar: roze of blauw?

Het is een eeuwenoud dilemma: roze of blauw? Subtiel en vrouwelijk of gedurfd, extravagant en met veel flair? Welke pasteltint wint deze Match the...

Vind een L'Oréal Professionnel salon bij u in de buurt

Meest gelezen