Menu Vind een salon
  • Accueil
  • Beachwaves met lang haar: breng het strand naar de stad!

Beachwaves met lang haar: breng het strand naar de stad!

Welkom bij de wilde versie van golvend haar: een strandstijl die lang haar als geen ander een zomerse rock-chic look geeft. Laten we eens kijken naar deze must-have, tijdloze haarstijl.

Beachwaves: het niet-zo-geheime wapen van lang haar

Waar klassieke waves bij lang haar perfect zijn voor een glamoureuze avond of een speciale gelegenheid, horen beachwaves totaal niet op hetzelfde podium. Deze net-terug-van-het-strand golven zijn ontegenzeggelijk een must in je haarstijlen arsenaal: precies warrig genoeg voor een wild effect, maar nog altijd erg vrouwelijk. Zowel in de zomer als in de winter geven ze een rebelse vorm aan haar, waar we zoveel gebruik en misbruik van kunnen maken als we zelf willen.... Anders dan zonnestralen.

Golven waar iedereen op kan surfen

Het voordeel van beachwaves is dat ze iedereen goed staan, aldus Delphine Courteille, haarstyliste voor L'Oréal Professionnel: "Of je nou een ovaal, langgerekt, vierkant of driehoekig gezicht hebt, beachwaves staan iedereen." Ook al staat deze stijl vooral goed bij blondines, ook brunettes en roodharigen kunnen ermee aan de slag.

 

Niet alleen lengte, maar ook structuur

Een goede balans bewaren tussen waves en warrig kan soms een marteling zijn. Je stylist zal delen van het haar opkrullen met een speciale krultang en structuur aanbrengen met een zoutspray. Als je de look thuis zelf gemakkelijk wilt kunnen nabootsen, vraag dan in de salon om beachwaves, een stijl die tot wel 8 weken mee kan: het enige dat je hoeft te doen is 's ochtends je haren door elkaar te schudden en je hebt de perfecte look!

—  Gerelateerde artikelen  —

Zo houd je je haar de hele schooldag lang uit je ogen

Lang, losvallend haar is prachtig, maar wanneer je de hele dag met de neus boven de boeken hangt, is niets vervelender dan losse lokken die in je...

Zo houd je je haar de hele schooldag lang uit je ogen
Match the Look - golvend haar: lang of kort?
Match the Look - golvend haar: lang of kort?

Lang haar: een klassieker die je haar volume en persoonlijkheid schenkt. Maar houd jij meer van glamoureuze lange Hollywoodgolven of liever van...

Match the Look - Lang haar: met of zonder pony?

Lekker lange lokken in laagjes zijn een echte no-brainer: we kunnen er maar geen genoeg van krijgen. Maar laten we vandaag even focussen op het...

Match the Look - Lang haar: met of zonder pony?
Neem het strand mee naar kantoor met deze tips
Neem het strand mee naar kantoor met deze tips

De zomervakantie loopt misschien op haar laatste benen, maar je kan de zomerspirit nog nieuw leven inblazen op kantoor met een paar haartrucs!

Vind een L'Oréal Professionnel salon bij u in de buurt

Meest gelezen