Menu Vind een salon
  • Accueil
  • 5 redenen om voor een pony te kiezen dit najaar

5 redenen om voor een pony te kiezen dit najaar

Nieuw seizoen, nieuwe look. Scrol verder om te ontdekken waarom je een afspraak bij jouw salon moet maken en met een pony naar buiten moet stappen!

Reden 1: Ga eindelijk eens voor risico

 

Heb je al eeuwen hetzelfde kapsel? Dan is een pony een perfecte eerste stap in je metamorfose. Het is geen hartverscheurende keuze met gigantische gevolgen, aangezien je die pony altijd opzij kan vlechten of naar achteren kan vaststeken als je hem toch niet zo leuk vindt!

 

Reden 2: Houd je lange lokken

 

Als je lang haar hebt, is de kans groot dat je daar zo lang voor gespaard hebt, dat je eigenlijk geen centimeter wil opgeven. Het beste aan een pony is dat hij je look helemaal kan veranderen en de indruk kan geven dat je een totaal nieuw kapsel hebt zonder ook maar een millimeter in te boeten.

 

Reden 3: Een extra touch aan elk kapsel

 

Een pony is altijd al een handelsmerk van fashionista's en it-girls geweest. Het is een gedurfde zet, maar toch gesofisticeerd. Het past bij elke lengte, zelfs bij een pixie!

 

Reden 4: Verander van kapsel wanneer je wil

 

Een pony vergt wat onderhoud, maar hij kan op zoveel verschillende manieren gestyled worden dat je elke dag met een andere look voor de dag kan komen. Als je pony aan de langere kant is, kan je hem naar een kant kammen voor een asymmetrische stijl. Is hij eerder kort (baby bangs bijvoorbeeld), dan kan je altijd een krulspeld gebruiken om er wat golven in aan te brengen. Het eindresultaat is een retro pin-upkapsel!

 

Reden 5: Ga voor French girl hair

 

Een pony is een integraal onderdeel van French girl hair. Het enige wat nog overblijft, is om je lokken French brown te kleuren en voor wavy haar te gaan. Een chique stijl om u tegen te zeggen!

Tags Kapsel Pony

—  Gerelateerde artikelen  —

De wavy lange bob met schuine pony, een stijl voor echte surfers!

Voor een look die tegelijkertijd wild en "it-girl glamorous" is, maken we de clavicut een tikkeltje wavy met de pony schuin opzij. Deze...

De wavy lange bob met schuine pony, een stijl voor echte surfers!
De lange bob: in laagjes vs. rechte pony
De lange bob: in laagjes vs. rechte pony

In de Match the Look van vandaag nemen twee van onze favoriete lange bobs het tegen elkaar op: een mooie laagjeslob vs. een retrolob met recht...

Haarkleuren voor mannen: ijzig platina vs. zilver

Je haar kleuren is niet langer alleen voor vrouwen. Tijd dus voor een face-off tussen mannen met ijzig platinablond en de silver foxes onder ons......

Haarkleuren voor mannen: ijzig platina vs. zilver
Het zit 'm in de details: ga voor XL-accessoires in 2018
Het zit 'm in de details: ga voor XL-accessoires in 2018

2018 wordt het jaar van het XL-accessoire. Je hebt het hier als eerste gelezen. Wat is jouw favoriete detail?

Vind een L'Oréal Professionnel salon bij u in de buurt

Meest gelezen