Menu Vind een salon
  • Accueil
  • 5 "in-de-weer" stijlen voor natuurlijk krullend haar

5 "in-de-weer" stijlen voor natuurlijk krullend haar

Druk schema? Geen tijd voor onhandelbare krullen of ontwarde vlechten? Geen stress, deze 5 haarstijlen zijn perfect voor een totale haar controle zonder toe te geven aan je stijl, waardoor je gerust je missie om over de wereld te heersen kan voortzetten.

Hoge volumineuze paardenstaart

Teveel volume bestaat volgens ons niet, vooral als het gaat om een hoge paardenstaart. Het handige bij deze look is dat je haar uit je gezicht blijft, maar je kunt er toch mee showen. Plus je kunt altijd enkele plukjes uit de staart trekken aan de zijkant om de look te verzachten. Stimuleer je krullen door Volume Architect by Tecni.ART te gebruiken na lichtje met handdoek gedroogd te hebben, föhn daarna je haar droog en bindt ze vast tot een warrige hoge staart.

Gladde beheerste bob

Toon je serieuzere kant met een glanzend en gladde achteruit gekamde bob. Met natuurlijk krullend haar, niet vrezen om je krultang te gebruiken, werkt deze look het best met plat ge-gelde krullen die het een unieke textuur geven. Voor maximum fixatie om die krullen te temmen gebruik Tecni.ART's Fix Max.

Rechte bob met middenscheiding

De iconische haarstijl van Patty uit de Simpsons kreeg een upgrade! Ben je het ontwarren van je krullen moe? Wat als je ze zou kunnen integreren in een stijlvolle look? Aanschouw de rechte bob met middenscheiding en uitgekamde krul waardoor je het meest natuurlijk haarvolume krijgt.

Los maar zich gedragend

Je natuurlijke krullen loslaten terwijl je op stap bent lijkt misschien een slecht idee, maar met de juiste producten is het mogelijk om de controle te behouden. Wij houden van de Fix Move gel by Tecni.ART die beweegbare controle biedt terwijl je haar licht en niet plakkend blijft.

Korte ronde afro

Heb je kroezig of krullend haar (3c en meer) dan moet je deze blik vangende afro met retro vibes zeker op je haarstijl lijst zetten. Gemakkelijk om overdag te beheren, enige wat je moet doen is je haar kammen met een afro kam en voeg er houvast aan toe met een haarspray – wij raden Infinium Pure by L'Oréal Professionnel aan, die zal je afro niet naar beneden halen. Regelmatig bijknippen is ook belangrijk voor een frisse vorm.

Dingen doen, mensen zien en kapsels om cool mee te zijn!

—  Gerelateerde artikelen  —

Golvend 70's haar of krullend 80's haar?

Dit is de strijd der tijd! Ben jij fan van 70's vintage of kies je toch voor een 'Stranger Things'-inspired jaren '80-look? Wie...

Golvend 70's haar of krullend 80's haar?
Het beste van twee werelden: vlecht je haar half in voor de feestdagen
Het beste van twee werelden: vlecht je haar half in voor de feestdagen

Gevlochten of los? Los of gevlochten? Geen dilemma meer: ga gewoon voor beiden met dit edgy half ingevlochten kapsel! Zo krijg je deze look...

De ultieme ochtendroutine voor je haar

De meeste vrouwen hebben een vaste ochtendroutine voor hun huid, maar dat is niet per se het geval voor hun haar. Wat je favoriete kapsel ook mag...

De ultieme ochtendroutine voor je haar
Kapsels voor kerst: steil vs krullend
Kapsels voor kerst: steil vs krullend

Wat denk je hiervan als goed voornemen: gedaan met stress over je haar! Als je op zoek bent naar haarinspiratie voor de feestdagen en je niet uren...

Vind een L'Oréal Professionnel salon bij u in de buurt

Meest gelezen