Menu Vind een salon
  • Accueil
  • 4 manieren om halflang haar te stylen

4 manieren om halflang haar te stylen

Halflang haar is niet noch vlees noch vis, maar net het beste van twee werelden! Wij kozen vier manieren om het te dragen voor je uit: van relaxte golven tot een kaarsrechte coupe, een 'bob-tail' en dubbele knotjes. Aan jou de keuze!

Lazy Waves

Heb je halflang haar maar speel je het op stijlgebied liever veilig? Dan zijn golven de oplossing. L'Oréal Professionnels geeft je haar extra volume en beweging. Deze mousse is soepel en licht, en zorgt voor natuurlijk ogend, beheerst volume. Breng aan op handdoekdroog haar en föhn daarna je golvende lokken of breng met je vingers in vorm. Wie geeft er om het weer? Deze winter zijn golven waar het om draait!

Twin buns

'Twin buns' zijn mainstream geworden! Je hoeft niet langer Björk te heten om ermee weg te komen: iedereen staat goed met dubbele knotjes. Het enige wat je nodig hebt is halflang haar, dat je vastmaakt in twee strakke knotjes, dicht tegen te kruin, een paar losse lokken en een vleugje rebellie. Model Josephine Skriver toont ons hoe het moet bij het defilé van Balmain in Parijs. Lekker schattig!

De 'bob-tail'

Wil je je gebruikelijke paardenstaart iets specialer maken? Dan is deze 'bob-tail' precies wat je zoekt. Model Nadine Leopold laat zoch van haar beste 'off-duty'-kant zien. Deze 'ingewikkelde' paardenstaart is een knipoog naar de wereld van paarden en dressage. Lekker strak omwonden met lint of elastiek. Je houdt de 'bob-tail' best op z'n plaats met L'Oréal Professionnels .

Kaarsrechte coupe

Deze coupe konden we spotten tijdens New York Fashion Week. Glad en recht. Ga langs bij je L'Oréal Professionnel-salon voor een knipbeurt en vraag om recht afgeknipte puntjes voor een rechte, pas geknipte look.

Heb je van nature geen kaarsrechte lokken en heb je snel last van kroes? L'Oréal Professionnels helpt je een handje: deze haarspray zorgt ervoor dat je kapsel lang houdt en beschermt je lokken tegen kroes, zelfs wanneer het regent!

Tijd om die halflange lokken te rocken. Als je durft, tenminste!

—  Gerelateerde artikelen  —

Halflang haar met pony: de stijl van een it-girl

Het halflange haar met een pony is vrouwelijk en de definitie van rock 'n' roll met een zachte kant. Maar wat is hetgeen dat deze...

Halflang haar met pony: de stijl van een it-girl
Halflang wavy haar
Halflang wavy haar

De 'clavicut', halflang haar dat reikt tot aan het sleutelbeen, is een klassieke go-to look in de wereld van haarstijl. Het kapsel is het...

Choppy halflang vs. kort met textuur

Welkom bij een nieuwe Match the Look, onze vaste rubriek waarin twee trendy kapsels het tegen elkaar opnemen en we jou vragen naar je favoriet!...

Choppy halflang vs. kort met textuur
Halflange beachwaves: een glamoureuze surferstijl
Halflange beachwaves: een glamoureuze surferstijl

De halflange beachy waves zijn het toppunt van bewust-warrige elegantie en komt rechtstreeks overgewaaid van de hoofden van Californische meisjes...

Vind een L'Oréal Professionnel salon bij u in de buurt

Meest gelezen

Volume Lift
Haarstyling
Ontdek meer
Fix Design
Haarstyling
Ontdek meer
Fix Anti-Frizz
Haarstyling
Ontdek meer