Menu Vind een salon
  • Accueil
  • 4 haarstijlen van de Parijs FashionWeek waar we dol op zijn

4 haarstijlen van de Parijs FashionWeek waar we dol op zijn

Als er één plaats is waar je inspiratie vindt voor de nieuwste stijlen, is het zeker en vast de Parijs Fashion Week !

Botweg Rachel Green

Wie heeft er vrienden nodig als je haar zo cool is ? We houden van de botte kantjes van het nieuwe kapsel van Rachel Green. Ga naar je stylist en vraag een snelle knipknip voor deze frisse snit die op geen andere lijkt.

Vlechtjes voor dagen

Een bepaald iemand creëerde tijdje terug een ophitsing met haar vlechtjes maar het goede nieuws is dat vlechtjes nu gedemocratiseerd zijn. Het is nu ok om je haar mooi en stevig te vlechten en deze look te adopteren. Levendig & sexy, vlechtjes zijn terug met een knal.

Platina wilde laagjes

Ben je in Parijs, ga dan een "shaggy" (laagjes) kapsel. Wild, wonderbaarlijk en gedurfd tegelijk. Wij zijn dol op deze platina versie van het laagjes kapsel.

Geef je haar een platina reparatie met L'Oréal Professionnel Platinum Ammonia Free, perfect voor dun, natuurlijk of zelfs al gekleurd haar en Platinium Plus voor die met dikker haar. Vol Nutriceriden (?) en bijenwas, het is de perfecte zachte finish voor je Platina look.

Rose grafische Bob

Een gift. "Think Pink". Waarom zou je niet van deze klassieke Bob houden in deze hete frambooskleur? Het ziet er zelfs beter uit met een sjiek vintage accessoire zoals gele lenzen of een beret achtig hoedje.

Stop langs je L'Oréal Professionnel salon en vraag hun naar #colorfulhair. Je zult niet anders kunnen dan de juiste kleur vinden om bij jou stijl te passe. Van de diepste frambooskleur tot de gekste magenta (paarsachtig), je kunt kiezen hoe ver je wil gaan.

Redacteur's tip: Wij zijn dol op Hypnotic Magenta voor een ultieme hedendaagse verbijstering!

—  Gerelateerde artikelen  —

Opgestoken bruidskapsels waar je deze lente dol op zult zijn

De lente is in het land en het bruidsseizoen is in volle gang. Dit zijn twee opgestoken bruidskapsels waartegen je volmondig 'ja, ik wil'...

Opgestoken bruidskapsels waar je deze lente dol op zult zijn
3 redenen waarom we dol zijn op de iconische bob
3 redenen waarom we dol zijn op de iconische bob

Hij komt in alle mogelijke vormen en maten: lang, kort, krullend, met of zonder pony. Kortom: de bob is zowat de meest veelzijdige coupe, en dat is...

Waarom we deze lente dol zijn op de side ponytail

Alles komt terug, luidt het, en kapseltrends vormen daarop geen uitzondering. Behalve dat, in vergelijking met de jaren 90, de hoge paardenstaart...

Waarom we deze lente dol zijn op de side ponytail
4 simpele, bescheiden haarstijlen voor de moderne bruid
4 simpele, bescheiden haarstijlen voor de moderne bruid

Weg met de kreukelende golfjes, tien verdiepen taart en bijhorende accessoires, de hedendaagse moderne bruid kiest voor een natuurlijke,...

Vind een L'Oréal Professionnel salon bij u in de buurt

Meest gelezen