Menu Vind een salon
  • Accueil
  • 3 x zo krijg je surfchickhaar

3 x zo krijg je surfchickhaar

Wil jij ook van dat prachtige, sexy surfchickhaar? Of je nu kiest voor die warrige, zorgeloos nonchalante beachwaves of voor een ik-kom-net-van-het-strandwetlook, surfchickhaar is altijd hot deze zomer.

Lekker warrig

We zijn dol op een licht warrige, nonchalante look. Het ziet er natuurlijk elegant uit, net als die gezonde all-American beachbabes uit Californië. Dit kapsel combineer je best met een gezonde glow, een badpak, een paar flipflops en een glamoureuze strandtas.

Stylingtip: Gebruik L'Oréal Professionnels om je hoofdhuid te behandelen in het warme zomerweer. Deze shampoo heeft een zuiverende werking en zorgt voor glanzende, gezonde en perfect gereinigde lokken.

Mooie golven

Beachwaves schreeuwen gewoon surfchick! Bovendien werkt het op eender welke haarkleur: of je nu pastelhaar hebt, je kleur laat uitgroeien of tussen twee kleurbeurten inzit. Meer zelfs, ook de lengte van je haar speelt geen rol: beachwaves kunnen perfect bij lang of halflang haar en alles daartussen.

Stylingtip: Vergeet niet een beetje uit de Wild Stylers-collectie aan te brengen voor een fantastische textuur. Laat een nachtje intrekken en word 's morgens wakker met perfect wild, warrig haar alsof je net van het strand komt!

Wet & Wild

Eén blik op de catwalks en het is duidelijk: de wetlook krijgt dit seizoen heel wat aandacht. Zowel steile als golvende wetlooks zijn in, dus deze veelzijdige trend is een onfeilbare manier om moeiteloos een surfchicklook te creëren. Veel cooler dan die ik-nam-zonet-een-duik-in-de-oceaanlook wordt het niet!

Stylingtip: Gebruik L'Oréal Professionnels voor een niet-vette, matte wetlookfinish. Soaked but sophisticated!

Weet je niet goed hoe jij het best surfchickhaar draagt? Neem contact op met je L'Oréal Professionnel-stylist voor tips & tricks over hoe je die golven het beste temt.

—  Gerelateerde artikelen  —

#ColorfulHair: Zo krijg je een haarkleur op maat

Haarkleur is het nieuwe make-up! Nu kan je zowel een felle haarkleur als een pasteltint op maat krijgen in je kapsalon, dankzij de nieuwe...

#ColorfulHair: Zo krijg je een haarkleur op maat

Vind een L'Oréal Professionnel salon bij u in de buurt

Meest gelezen

Extreme Splash
Haarstyling
Ontdek meer
Beach Waves
Haarstyling
Ontdek meer
Pure Resource Shampoo
Haarverzorging
Ontdek meer