Menu Vind een salon

Shine bright met een metallic haarkleur

Op zoek naar een manier om je persoonlijkheid te tonen? Stap dan eens uit je comfortzone en ga voor een schitterend metallic kleurtje. Van loodgrijs en rose gold tot platina: er zijn meer dan genoeg tinten om ijzeren karakter te laten zien in 2018!

Loodgrijs met paars

Paars haar was een van de belangrijkste haarkleurtrends de afgelopen jaren, en nu zien we steeds meer metallic versies, zoals deze look, waarbij een paarse haaraanzet subtiel overvloeit in donkergrijs, met een all-over matte finish. Ging jij door de knieën voor lichtpaars of grijs? Vergeet dan niet om de juiste shampoo en conditioner te gebruiken om te vermijden dat je haarkleur vaal wordt of een gele schijn krijgt. Aanraders zijn de producten uit de : die houden grijs en paars haar levendig en gezond.

Rose gold met kersenrood


Rose gold is een populair lentekleurtje, maar deze iets rozere versie, alsof een kers in goud werd gedoopt, is ideaal om in de winter wat warmte toe te voegen aan je look. Het belangrijkste bij deze stijl is dat je haar glanst en soepel beweegt. Verzwaar je lokken bij het stylen niet met onnodig veel producten: een lichte gel als is het enige wat je nodig hebt voor controle, volume en textuur.

Platina-lila

Opvallende, gebleekte, platinablonde lokken werden lang geassocieerd met Hollywooddiva's, maar de koele, lila versie is eerder urban en ziet er prachtig uit in combinatie met een korte, recht afgesneden coupe. Vergeet niet om regelmatig je lokken te verwennen met een haarmasker: zo vermijd je dat de lengtes uitdrogen en ga je kroes en losse haartjes tegen. De is ideaal om de intensiteit van je gekleurde lokken te herstellen en een boost te geven, en wordt persoonlijk voor jou gemengd, afhankelijk van de specifieke behoeften van jouw haar.

Ben jij klaar om een metallic haarkleur uit te proberen dit jaar? Begeef je dan bliksemsnel naar je dichtstbijzijnde L'Oréal Professionnel-salon!

—  Gerelateerde artikelen  —

Decembers haarkleur: Inktzwart is helemaal terug

Black is back. Inktzwarte lokken zijn in 2018 helemaal in, of je het nu wil of niet. En hoe donkerder, hoe beter...

Decembers haarkleur: Inktzwart is helemaal terug
Hoe houd je je rode haarkleur stralend?
Hoe houd je je rode haarkleur stralend?

Of je nu van nature roodharig bent of geregeld bij jouw haarstylist zit om een nieuwe rode tint uit te proberen, het blijft een kleur die onderhoud...

Vind een L'Oréal Professionnel salon bij u in de buurt

Meest gelezen

VITAMINO COLOR A OX
Haarverzorging
Ontdek meer
Fix Move
Haarstyling
Ontdek meer
Shot Color
Haarverzorging
Ontdek meer