Menu Vind een salon

Decembers haarkleur: Inktzwart is helemaal terug

Black is back. Inktzwarte lokken zijn in 2018 helemaal in, of je het nu wil of niet. En hoe donkerder, hoe beter...

Zwart is mooi

Superglanzend, donker, pikzwart haar spot je tegenwoordig vaak op de catwalk en op de rode loper, dus neem een voorbeeld aan al die celebs en kies voor donker. En vergeet niet: het diepste, donkerste zwart ziet er nog sexyer uit bij glanzend haar.

Hou je haar in topconditie voor een maximale glans en een torenhoge wow-factor. Trakteer jezelf deze kerst op een behandeling uit de van L'Oréal om je lokken mooi te verzorgen, en schenk je haar de liefde die het verdient. Deze behandeling voor droog, broos en beschadigd haar – en zelfs gespleten punten! – is de sleutel tot een weelderige haardos. De collectie omvat shampoos, conditioners en haarmaskers: je kiest zelf de verzorging die bij je past.

Vraag bij je L'Oréal Professionnel-salon naar de Rectify, Restore of Reconstruct-collecties en verwen je lokken deze feestdagen.

Een donkere kleur

Besloten om je haar donker te kleuren? Ga dan voor voor een nog diepere kleur. Deze milde haarkleurbehandeling zorgt voor een langdurig resultaat, en de gepatenteerde ODS-technologie (Oil Delivering System) helpt om je haarkleur te optimaliseren. Wil je je lokken meer glans geven om echt te shinen deze feestdagen? Trakteer ze dan op het L'Oréal Professionel voor stralend haar zo zwart als ebbenhout.

Ben jij klaar voor een zwoele, zwarte look?

—  Gerelateerde artikelen  —

Go bold or go home: felle haarkleuren zijn terug deze herfst en winter

Tijdens Fashion Week speuren we aandachtig de straten af op zoek naar haar- en kapseltrends. De trend die we unaniem als hét kapsel van het seizoen...

Go bold or go home: felle haarkleuren zijn terug deze herfst en winter
Retro style: de klassieker is terug
Retro style: de klassieker is terug

Mode herhaalt zichzelf, zoals de uitdrukking luidt. Teruggrijpen naar een iconische look van vroeger is het schoolvoorbeeld van vooruitgang in de...

Vind een L'Oréal Professionnel salon bij u in de buurt

Meest gelezen

INOA
Haarkleur
Ontdek meer
MYTHIC OIL
Haarverzorging
Ontdek meer
PRO FIBER
Haarverzorging
Ontdek meer