Menu Vind een salon

De messy pixie: een jongenskapsel voor rock chic

Het wordt soms gezien als een kapsel voor kleine jongetjes, maar net zoals de meeste kleine jongetjes is ook dit kapsel zeker niet braaf - gewoon lekker slordig. Deze messy, lichte en rock 'n' roll pixie is een verademing voor kort haar. Een coupe met warrige lokken, alsof er net een zomerbries doorheen is gewaaid.

De messy pixie: Verwaaide wonderwoman

Heb jij een kort kapsel en wil je vermijden dat jouw look te streng of te mannelijk oogt, ga dan voor de messy pixie. Deze "just out of bed" look is spontaan doch elegant en laat je voorhoofd, nek en oren goed uitkomen. Het is geen verrassing dat vrouwen over de hele wereld gek zijn op deze verwaaide look!

Vertrouw geen engeltjes..

Onder de wijze, engelachtige verschijning van deze androgyne pixie schuilt een eigen unieke persoonlijkheid. Naast ondeugend, brutaal en speels heeft deze look ook iets van kinderlijke schoonheid. Voor vrouwen met dun tot normaal haar en een ovaal, rechthoekig of rond gezicht is de pixie coupe een makkelijke overstap. Zij kunnen in de salon hun inner kind weer naar boven laten komen!

Korte manen hebben zachtheid nodig

Ongeacht jouw haarkleur, de fijne lokken die de contouren van jouw gezicht mooi laten uitkomen hebben delicate en professionele versterking nodig. De beste tips voor gezond en gelukkig haar? Vermijd het gebruik van een kam, gebruik een texturiserend product zoals Density Material (maar overdrijf niet!) en föhn je haar niet te heet om beschadiging van het haar te voorkomen.

—  Gerelateerde artikelen  —

De zeemeerminvlecht, hippie chic voor lang haar

De zeemeerminvlecht is een echte basic, die het midden houdt tussen de losse vlecht, de schoolgirl vlechtjes en de klassieke vlecht. Zomers,...

De zeemeerminvlecht, hippie chic voor lang haar
De wet pixie: voor kort zeemeerminachtig haar
De wet pixie: voor kort zeemeerminachtig haar

De wet pixie look combineert twee grote recente haartrends: de tomboy coupe en de wet look. Deze gewaagde stijl is een nieuwe en elegante must-have...

Vind een L'Oréal Professionnel salon bij u in de buurt

Meest gelezen