Menu Vind een salon

3 mannenkapsels om deze winter uit te proberen

Mannenkapsels worden steeds gevarieerder. Dit zijn drie van onze meest recente favorieten van de catwalk, die hun inspiratie vonden in de tinten van een herfstbos. Hoe draag jij je haar deze winter? Gemillimeterd zilver, warrig esbruin of halflang kastanjebruin?

Kort zilver

Deze winter draag je je haar kort en modern met een zilverachtige, bleekblonde kruin en donkerdere zijkanten, voor een mooi kleurcontrast. Low-maintenance, maar met een grote impact. Vraag je haarstylist om de permanente haarkleuring in koele, platinablonde tinten voor een maximaal effect. Vergeet niet om je haar regelmatig te laten bijknippen om je coupe lekker kort te houden.

Warrig, mat esbruin

Neem datzelfde bloempotkapsel, laat het een beetje uigroeien en zorg voor zorgeloze, warrige, matte golven, en dit is de look die je krijgt! De sleutel tot succes schuilt in het volume, dat al begint aan de haaraanzet. De is hiervoor ideaal: natuurlijk ogend volume zonder plakkerige restjes, dus je kunt er zoveel van aanbrengen als je wil. De thermoactieve formule beschermt het haar ook tegen schade veroorzaakt door hitte en geeft je haar een edgy, matte finish.

Glanzend, halflang kastanjebruin


Een langere coupe doet mannen altijd boven de massa uitsteken
. Zelfs een halflange look als deze kan al een echt statement maken, zolang je haar er maar gezond en glanzend uitziet. Help je haar een handje met de juiste shampoo en conditioner voor jouw haartype en behoeften. De Serie Expert-collectie biedt een breed aanbod aan haarverzorgingsproducten, van voedend en versterkend tot kleurbescherming en meer: in deze collectie vind je ongetwijfeld wat jouw haar nodig heeft.

Dus, mannen, wees lief voor je haar deze winter en kies je look!

—  Gerelateerde artikelen  —

Go bold or go home: felle haarkleuren zijn terug deze herfst en winter

Tijdens Fashion Week speuren we aandachtig de straten af op zoek naar haar- en kapseltrends. De trend die we unaniem als hét kapsel van het seizoen...

Go bold or go home: felle haarkleuren zijn terug deze herfst en winter
3 mannenkapsels om deze zomer uit te proberen
3 mannenkapsels om deze zomer uit te proberen

Jongens, benieuwd wat je deze zomer met je pony moet aanvangen? Deze drie catwalklooks tonen hoe veelzijdig een trendy mannenkapsel met pony wel...

Vind een L'Oréal Professionnel salon bij u in de buurt

Meest gelezen

Majirel High-Lift
Haarkleur
Ontdek meer
Constructor
Haarstyling
Ontdek meer